Monday 3 November 2008

GET a LIFE !!

Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά εγώ έχω βαρεθεί αφόρητα όλη αυτήν την ιστορία που θέλει πάσει θυσία τις γκόμενες να ασχολούνται με τα ζώδια, τα ξεματιάσματα, τον καφέ και όλες αυτές τις μπαρούφες. Δε μ΄ενδιαφέρει αν είναι παράδοση, αν τό 'χουμε συνηθίσει, αν είναι για πλάκα ή χαβαλέ αλλά σώνει : Δεν έχει καθόλου χαβαλέ! Βαρετό είναι. Βαρετό και πανηλίθιο!
Έλεος δηλαδή, 2008 έχουμε! Τρακόσα χρόνια από το διαφωτισμό.. Κι ακόμα καθόμαστε κι ανεχόμαστε το ότι εμείς θα πρέπει να σκεφτούμε τη γαμάτη, την πρωτότυπη την ιδέα για να προσεγγίσουμε μια γκόμενα αλλά όοοοοοοχι, τα κορίτσια 9 στις 10 μπορούν να καθαρίσουν ρωτώντας απλά τί ζώδιο είσαι! HELLOOOοοοο!! Θέλω κι ΕΓΩ να με κάνεις να νοιώσω ότι δεν είσαι βαρετή κι ότι έχεις ενδιαφέρον!

Και ΔEN το κάνεις!

Αυτό που κάνεις είναι να μας λες ότι εντάξει, σ΄αυτή τη γη τελοσπάντων υπάρχουν 12 κατηγορίες ανθρώπων όλες κι όλες που έχουν αυτά κι αυτά τα χαρακτηριστικά και όοολο αυτό έχει να κάνει ανάλογα με το τί μήνα έχεις γεννηθεί ή με το τί μήνα το κάνανε οι γονείς σου;;!! Αλλά wait a minute. Αυτοί οι άνθρωποι καμιά φορά ματιάζουν ο ένας τον άλλον (μάλλον επειδή είσαι τόσο πανεμορφίδου) και τότε πρέπει απαραίτητα να πάρεις τηλέφωνο κάποια γιαγιά σου να σε ξεματιάσει κι έτσι περνάει ο πονοκέφαλος.. Ρε δε μας χέζετε λέω εγώ;!! Που εντάξει, ΕΙΔΙΚΑ αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ όποτε το λέει άνθρωπος κάτω απ΄ τα 40! Δηλαδή να φτιάχνουμε κοντζάμ αδρονικό πώς-τον-λεν επιταχυντή, να είμαστε ένα βήμα από την απαρχή του σύμπαντος, να καταρρέουν τα χρηματιστήρια...αλλά κατά τ΄άλλα για να περάσει η ώρα να διαβάζουμε κουτσομπολιά και να λέμε τον καφέ;;!! Μήπως να πούμε και τον καφέ του Dow Jones; Ή μήπως να ρίξουμε τα ταρω της κυρα-Καφετζούς για τον Obama;;!!

Ρε, GET A LIFE!!


9 comments:

Anonymous said...

Tolerance file mou. Einai megali areti, sti systino.

Anonymous said...

Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είσαι μικρότερος από την αδερφή σου, οπότε ό,τι και να της πεις, όσο και να χτυπηθείς το πιθανότερο είναι ότι θα σε γράψει.. Δεν τολμώ να ποστάρω στο δικό της blog γιατί έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει με τύπους που -με το συμπάθειο- την παίζουν.. παρόλαυτα, το ποστάρω εδώ, δεν ξέρω ακριβώς γιατί..μάλλον επειδή βλέποντας τa video της, ντράπηκα εγώ η ίδια γι'αυτό που έβλεπα..
Θέλω να ελπίζω ότι η κοπέλα δεν είναι τόσο μα τόσο αφελής, αλλά προσπαθεί να πετύχει μία προβολή (πιθανώς σχετική και με την επαγγελματική κατεύθυνσή της, ξέρω γω..) Δηλαδή ακόμα κι αυτό θα ήταν καλύτερο από το να είναι κάποιος τόσο αφελής..
Πραγματικά ελπίζω να διαβάσει εδώ το ποστ μήπως καταλάβει ποιό θα είναι ένα κομμάτι (τουλάχιστον) του κοινού της.. και σύντομα πριν αρχίσει να δημοσιοποιεί περισσότερο τα προσωπικά της δεδομένα κι έχει σοβαρότερα προβλήματα από τον οποιονδήποτε που θα τη χαζεύει online.. (ήδη έχει βάλει public link το profile της στο facebook, με αληθινά -φαντάζομαι- στοιχεία...)
Αυτά..

Anonymous said...

eisai poli mikros gia na xeis tetoies geloies fallokratikes idees sto mialoudaki sou.fantazomai pws sta 28 sou tha sai o typos,"superior" apo olous tous ipoloipous,gamaw k dernw,pantremenos me ti "noimosini" sou..alla tha sai monos sou.
xalarwse
min eisai apolitos
GET A LIFE

Anonymous said...

Ανώνυμε #2, φαλλοκράτης είναι αυτός που δεν τον ενοχλεί αυτή η κατάσταση αλλά τη δέχεται ως δεδομένη (όπως ο ανώνυμος #1), όχι αυτός που ενοχλείται που δεν βρίσκει μια γυναίκα που δεν είναι βαρετή.
Και όχι, δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Δεν είναι καν οι ωραιότερες έτσι. Έτσι είναι αυτές που θα προσέξετε πρώτες, επειδή φτιάχνονται όλη μέρα μιας και θεωρούν ότι είναι ο σκοπός της ζωής τους, γι'αυτό καταλήγετε να πιστεύετε ότι όλες έτσι είναι. Η γυναίκα που έχει κάτι σοβαρό να ασχοληθεί στη ζωή της, δεν θα κάθεται να παστώνεται εκατό ώρες με κάθε λογής μακιγιάζ για να γυρίσει κάποιος να την κοιτάξει. Μπορεί να είναι όμορφη, ίσως και περισσότερο, αλλά δεν θα είναι αυτή που θα φαίνεται σαν να έχει ταμπέλα στο κούτελο "κοιτάξτε με! I'm sexy!".

ΥΓ: Και όχι, δεν τα γράφω αυτά από κάποιας μορφής πικρία. Έχω μακροχρόνια σχέση και ιδιαίτερα όμορφη. Απλά το βλέπω πολύ συχνά αυτό γύρω μου και είπα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μήπως βοηθήσουν κανέναν "tolerant" να ξυπνήσει...

Anonymous said...

den apokalesa kanenan fallokrati.
milisa gia fallokratikes idees kai den nomizw na xw adiko:

"Κι ακόμα καθόμαστε κι ανεχόμαστε το ότι EMEIS(vlepe antres) θα πρέπει να σκεφτούμε τη γαμάτη...mplamplampla

..9 STIS 10(vlepe ginaikes) μπορούν να καθαρίσουν ρωτώντας απλά τί ζώδιο είσαι! HELLOOOοοοο!! Θέλω κι ΕΓΩ να με κάνεις να νοιώσω ότι δεν είσαι βαρετή κι ότι έχεις ενδιαφέρον!

Και ΔEN το κάνεις!"

mmm..ok

anyways..
enjoy

wraia ta les pantws michelle,dkio exeis

Anonymous said...

Εξακολουθώ να πιστεύω Μαρία ότι αυτό που παραθέτεις ΔΕΝ είναι φαλλοκρατικό. Ο άνθρωπος θέλει να βρει μια γυναίκα ίση με αυτόν, με την οποία να μπορεί να συζητήσει για οποιοδήποτε θέμα και εκφράζει την απογοήτευση του που δεν το καταφέρνει. Είναι αυτό φαλλοκρατικό; Φαλλοκρατικό είναι το ότι υπάρχουν τόσες γυναίκες που ασχολούνται με κάθε λογής βλακεία και με κάνουν να ντρέπομαι για το φύλο μου. Φαλλοκρατικό είναι το ότι υπάρχουν άνδρες που το έχουν αποδεχτεί και μάλιστα το επιζητούν κιόλας επειδή τους κάνει να νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους.
Καλώς ή κακώς, η κατάσταση που περιγράφει ο Μορφέας υπάρχει σε αρκετές γυναίκες (εν Ελλάδι τουλάχιστον). Δεν είναι φαλλοκρατισμός το ότι το αντιλαμβάνεται και δεν ζει σε γυάλα, ούτε το ότι κάτι τέτοιο τον ενοχλεί. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι τέτοιοι ""φαλλοκράτες"" μπας και ξυπνήσουν καμιά μέρα οι εν λόγω χαζοβιόλες που περιγράφει και γίνουν άνθρωποι.

Anonymous said...

ax michelle mou katholou de diafwnw m auta pou les.
profanws exeis logo na ipostirizeis therma ton filo morfea,o opoios distixws diatipwnei tis apopseis tou poli diaforetika apo sena(k ekei egeitai i enstasis mou)
giati den katalava akrivws otan o morfeas leei "emeis" ennoei poious?profanws k olous autous pou apo to prwi ws to vradi asxolountai me ta amaksi,ti mixani,to gimnastirio,ton pou...tous kai ta athlitika?
twra esi theleis na mou peis dld oti eisai auto to 1 sta 10(simfwna me morfea panta) tou ginaikeiou plithismou pou den diavazei pote zwdia,den tis exoun pei pote to flitzani,oute tin exoun ksematiasei..
otan loipon o morfeas vrei auti ti mia ginaika(apo olokliro to ginaikeio plithismo tis ellados!) pou tha nai isi(!) m auton,me tin opoia tha mporei na sizitisei gia opoiodipote thema(pou toso pia den ta katafernei..)..tote k si tha stamatiseis na ntrepesai gia to fylo sou.
kalws..

Nemesis said...

e ok exeis kapoia vasi se auta pou les alla na 3es dn eimaste oloi oi anthrwpoi idioi..mhn eisai tooooso pl apolytos ;)

aaa kai btw h frash GET A LIFE apo thn pl xrhsh exei xasei pleon to nohma ths..


:)

Anonymous said...

Μαρία, τον Μορφέα ούτε που τον είχα ξανακούσει πριν διαβάσω αυτό το ποστ. Το πέτυχα μέσω του link στο dikiasou, στο οποίο είχα μπει διότι το συζητούσαμε με κάποιους συναδέλφους.

Εγώ αυτό που κατάλαβα από το ποστ, είναι ότι ο Μορφέας είναι απογοητευμένος και γι'αυτό υπερβάλλει (πχ περί του 1/10).

Όσον αφορά τους άνδρες που ασχολούνται όλη μέρα με αμάξια/αθλητικά/μηχανές/το πέος τους, αυτοί ουσιαστικά αποτελούν το αρσενικό ανάλογο της χαζοβιόλας. Ωστόσο προσωπικά, πιο εύκολα βρίσκω άνδρες να συζητήσω για πιο σοβαρά θέματα, παρά γυναίκες. Σύμπτωση; Ειλικρινά, το εύχομαι.

Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει, θεωρούν ότι τα σοβαρότερα θέματα στη ζωή είναι:
1. Το μωρό τους (αν έχουν) ή το πότε θα κάνουν μωρό (αν δεν έχουν)
2. Οι σχέσεις.
3. Οι νέες τάσεις της μόδας.
4. Η κακιά η κενωνία που τις αναγκάζει να δουλέψουν και δεν μπορούν να κάθονται όλη μέρα στο σπίτι να μεγαλώνουν "σωστά" το βλαστάρι τους (αν δεν έχουν, αυτό που θέλουν να κάνουν στο μέλλον).
Καμία φιλοδοξία, κανένα σοβαρό ενδιαφέρον, πλήρες κενό.

Εξαιρέσεις φυσικά υπάρχουν αρκετές, όπως προανέφερα. Αλλά δεν θα σταματήσω να γκρινιάζω για αυτή την κατάσταση μέχρι οι εξαιρέσεις να γίνουν ο κανόνας. Διότι δεν θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι γενετικό, αλλά κοινωνικό. Η κοινωνία έχει οδηγήσει τις γυναίκες σε αυτή την κενότητα, και η φεμινιστική επανάσταση ελάχιστα πέτυχε, σε σχέση με όσα πρέπει να γίνουν.

Τέσπα, επεκτάθηκα πολύ και φοβάμαι ότι είμαι εκτός θέματος, οπότε το κόβω.

ΥΓ: Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο Μαρία το να μην μου έχουν πει ποτέ το φλυτζάνι ή τα χαρτιά;

 

blogger templates | Make Money Online