Thursday 30 October 2008

Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Οέο ;;

Ε δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Αποκλείεται!! Όχι δε γίνεται δεν είναι δυνατόον!! Εσύ που μού ταζες τον ουρανό τ' αστέρια,τώ.. (όχι εντάξει)

Xθες που λες, ανοίγω το technorati να δω μήπως έχω κανένα καινούργιο incoming link (σημ. για όσους δεν ξέρουν : το technorati.com είναι μάλλον το μεγαλύτερο website ειδικά αφιερωμένο στα blogs : παρακολουθεί περίπου 70.000.000 από δαύτα!!) Είναι κάτι που κάνω περίπου μια φορά κάθε 10-15 μέρες. Kαι βρίσκω δύο νέα.. Όλα καλά μέχρι εδώ, τίποτε το ασυνήθιστο..

Το πρώτο ήταν από έναν σύντροφο skater με αδυναμία απ΄ ότι φαίνεται στον τρομερό Rodney Mullen.. Λογικό κι αυτό.
To δεύτερο είχε τον ασυνήθιστο τίτλο dikiasou.com !! Ένα φρεσκότατο blog(?) αφού φαίνεται να είναι online μόλις από.. σήμερα.

Ε, και κάπου εδώ είναι που αρχίζουν και τα προβλήματαα.......................

Και ερωτώ :
Τι γίνεται στην περίπτωση που πατώντας το "play" στο video(!!) που αποτελεί και το παρθενικό "hello world" post του blog, έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με έναν γνωστό σου, με έναν πολύ γνωστό σου, με έναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ άνθρωπο ;;;;;;

3 comments:

Simos said...

τι γίνεται; ε;

μάλλον δεν είσαι και πολύ ενωμερωμένος για το τι κάνει ο γνωστός σου γιατί αλλιώς θα ήξερες ότι ανοίγει blog και δεν θα περίμενες το technorati ;-)

Mania said...

pop corn, chips kai to apolamvaneis!
:P

Anonymous said...

πρώτα της δίνεις συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά... και μετά την βοηθάς ως παλαιότερος να γίνει καλύτερη!!!

 

blogger templates | Make Money Online