Thursday 18 September 2008

FIFA Vs PES 09

Καλώς ή κακώς μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις αυτής της -μάταιης κατά τα άλλα- ζωής είναι το.. Pro. Και πιο συγκεκριμένα η μάζωξη με τους κολλητούς σου σε κάποιο σπίτι για μαραθώνια τουρνουά. Πραγματικά αν βάζαμε κάτω και υπολογίζαμε τις ώρες που έχω ξοδέψει παίζοντας pro νομίζω πως θα ξεπερνούσαν τις ώρες για φαί, διάβασμα, ίσως και ύπνο.. Όχι εντάξει, όχι και ύπνο αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ μεσημεριανό ύπνο -σε ολόκληρη τη ζωή μου φυσικά..

Τέλοσπάντων τα νέα είναι τα εξής : Το PES 09 θα κυκλοφορήσει τελικά στις 17 Οκτωβρίου με βελτιωμένα γραφικά, νέες κινήσεις, καλύτερο gameplay, διαδικτυακό παιχνίδι (2x2) και (επιτέλους) champions league mode. Το minimum δηλαδή :(
Από την άλλη, ο καταϊδρωμένος ανταγωνιστής του, FIFA 09, θα κυκλοφορήσει 3 μέρες νωρίτερα, στις 14 Οκτωβρίου, υποσχόμενος πολύ περισσότερα (άλλωστε έχει πολύ περισσότερο δρόμο να καλύψει). Θα έχει καλύτερο μηχανισμό ντρίμπλας, καλύτερο animation, καλύτερο πάτημα και φυσίκ της μπάλας ενώ από άποψη modes, θα υποστηρίζει διαδικτυακό παιχνίδι 10-εναντίον-10 παικτών (!) και μια καινοτομία : το live season. Δηλαδή θα μπορεί κανείς να ακολουθεί τα διάφορα εθνικά ή όχι πρωταθλήματα σε πραγματικό χρόνο ενώ ακόμα και τα στατιστικά , η φόρμα κλπ παικτών και ομάδων θα ανανεώνονται σχεδόν καθημερινά σύμφωνα με τα όσα ακριβώς συμβαίνουν στην πραγματικότητα!

Λες το fifa να κάνει φέτος τη διαφορά; Θα το μάθουμε σε περίπου 1 μήνα..

No comments:

 

blogger templates | Make Money Online